Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Măriuca Morariu

„Mereu m-am întrebat cum poți organiza o cetate în care oamenii să aibă puterea să își schimbe destinele.”

Măriuca Morariu este Director Executiv al asociației Aspire Teachers – o comunitate vie, cu profesori inspirați, care îi inspiră și care îi pregătesc pe tineri pentru provocările și șansele unui viitor în permanentă schimbare.
Conduce Aspire Teachers din 2019 și își dorește să o transforme într-o comunitate vie, cu profesori inspirați, care îi inspiră și care îi pregătesc pe tineri pentru provocările și șansele unui viitor în permanentă schimbare.
Din 2017 este membră în Consiliul de Administrație și lider de comunicare al organizației 
Oxford for Romania, care organizează la Oxford școala de vară multidisciplinară pentru liceeni români cu potențial academic și implicați civic, care provin din familii modeste.
În 2016 s-a mutat în Londra, unde a lucrat pentru 
Encounter Edu, oferind lecții live pe teme globale în cadrul unor programe special concepute pentru a inspira și menite să fie adevărate experiențe de învățare pentru tineri.
Măriuca Morariu a studiat filosofie și comunicare la Iași, Gent, Amsterdam și București. Formează tineri în gândire critică, argumentare, orientare în carieră și dezvoltare personală. A conceput și a coordonat programe educaționale și civice pentru organizații din România, precum ARDOR, Junior Achievement, Fundația CADI, GRASP.

Citește integral profilul Măriucăi Morariu aici:
https://revistacariere.ro/inspiratie/educatie/mariuca-morariu-cand-le-arati-ca-iti-pasa-si-vii-cu-deschidere-si-interes-catre-ei-tinerii-infloresc/


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE