Revista CARIERE no. 289, aprilie 2024 Revista CARIERE no. 289, aprilie 2024 Citește-te acum

Smarandita Schnel

Smarandita Schnel este Directorul Departamentului HR Business Process Operational (HR BPO), coordonand din acest rol echipa de HR Generalisti, echipa de Recrutare, Assessment si Brand de Angajator in grupul de companii Telekom Romania.

Pe parcursul carierei sale de aproape 20 de ani, Smarandita a detinut diferite roluri din spectrul HR atat la nivel national cat si international, incepand cu pozitia de specialist Resurse Umane, recrutare, learning&development, HR Generalist, pana la pozitii de coordonare echipe de resurse umane din diverse companii.

De-a lungul timpului, Smarandita a castigat experienta relevanta mai ales in zona de procese administrare HR, Cultura organizationala si Training&Development. Ariile in care a creat si a livrat programe consistente si specifice cuprind: dezvoltarea cunostintelor tehnice specifice domeniului (legislatia muncii, salarizare si raportare), abilitatilor de leadership, coaching, comunicare si managementul performantei.

Anterior alaturarii echipei Telekom, a lucrat in diferite industrii precum Productie si Inginerie, Telecomunicatii, Servicii medicale, Pharma, Logistica, Comert si FMCG, avand si o experienta de 3 ani si jumatate in domeniul consultantei.


Revista CARIERE no. 289, aprilie 2024 Revista CARIERE no. 289, aprilie 2024 CITESTE