Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Adrian Sârbu

 

Co-fondator BenefitOnline.ro

 

Cu o experiență internaționala de peste 10 ani, Adrian a intrat în lumea antreprenorială lansând un nou trend pe piața beneficiilor pentru angajați.

  • După finalizarea cursurilor de master ale Institutului de Cercetare ALaRI din Lugano, Elveția în 2004, Adrian a lucrat, timp de câțiva ani, ca cercetător în microelectronică și telecomunicații.
  • Odată cu absolvirea MBA-ului la Vlerick Business School, Belgia, s-a ocupat de dezvoltarea strategiei de extindere în zona EMEA pentru dispozitivele de imagistică medicală ale unei mari companii farma.
  • Din 2007, în cadrul biroului din București al Roland Berger Strategy Consultants, Adrian a dezvoltat diverse proiecte pentru operatori internaționali din telecom, farma, energie și servicii financiare. Începând cu 2010, a fost responsabil cu dezvoltarea strategiei din magazinele Vodafone.
  • Din 2012 a oferit consultanță în dezvoltarea proiectelor telecom în regiunea Europei Centrale și de Est în cadrul biroului din Praga al PriceWaterhouseCoopers.

Din 2014, aduce împreună cu Stelian Bogza un sistem unic în România de beneficii flexibile pentru angajați. Experiența sa în dezvoltarea afacerilor împreună cu experiența lui Stelian în domeniul marketingului i-au ajutat să identifice oportunitatea unei noi tendințe de externalizare a serviciilor pentru motivarea angajaților care își doresc pachete de beneficii mai flexibile, adaptate nevoilor lor.


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE