Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Citește-te acum

Adrian Stanciu

 

 

 

 

 

Fondator, Decan si Lector, MSM Romania

Adrian Stanciu este un consultant specializat în strategie organizațională în România și în țările învecinate, cu o clientelă atent aleasă. Activitatea sa a avut impact asupra a zeci de organizații din regiune, de diverse dimensiuni și din diverse domenii de activitate, de la e-commerce până la domeniul bancar, de la asigurări până la dezvoltare software. Domeniul său de specialitate este schimbarea și managementul culturii organizaționale. Activitatea sa de consultanță se referă la capitalul organizațional și la capitalul uman al companiei, la strategia de afaceri și, mai ales, la sinergia dintre cele două.

De asemenea, Adrian este și partener în cadrul Human Synergistics Romania, filială a Human Synergistics International, o organizație de cercetare de vârf în domeniul culturii organizaționale și partener al Human Synergistics Ungaria şi Serbia.

Adrian este partener, decan asociat și profesor invitat la programul EMBA al Maastricht School of Management din București, cu numele de Maastricht School of  Management Romania, unde predă Managementul Diversității Culturale, Leadership și Schimbare. De asemenea, predă aceste obiecte de studiu în școli de afaceri din întreaga lume, cum ar fi Universitatea Catolică din Peru sau Maastricht School of Management din Olanda.

Anterior, Adrian a fost partener fondator al Ascendis Consulting, cea mai mare firmă de training din România, fondată în ianuarie 2001, de unde a plecat în 2008 prin vânzare către ceilalți parteneri. În decursul celor 8 ani ca trainer și managing partner al Ascendis, Adrian a creat și a livrat sute de programe de training, la care au participat peste 5.000 de manageri de companii mari și mici din România, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Republica Cehă și din multe alte țări. Printre clienții săi se numără companii precum like IBM, Xerox, Orange, Raiffesen Bank, Citibank, Allianz,  Erste Bank, ING și numeroase companii antreprenoriale locale.

Înainte de a fi consultant, cariera sa a inclus funcții de management ca Managing Director al Xerox Romania, Business Unit Director al Xerox CEE și General Manager și deținător al Arexim, o companie de integrare sistem IT din România al cărei co-fondator este și pe care ulterior a vândut-o către Xerox Corp.

Vocea lui Adrian răsună constant în presa de afaceri din România, în cele peste 60 de articole publicate.


servicii seo profesionale

Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Citește-te acum