Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 Citește-te acum

Alecsandra Ioniță

Fondator Wellbeing.ro

Cu o experiență de 14 ani în marketing, comunicare și vânzări, atât în companii de tip antreprenorial, cât și în companii multinaționale și ONG-uri, Alecsandra și-a concentrat activitatea din ultimii 14 ani pe consultanță specializată în wellbeing. În anul 2010, a înființat divizia Wellbeing.ro a SmartExperience, prima companie care adoptă o abordare integrată a programelor de wellbeing, îmbinând metode clasice de training cu angrenarea cursanților în activitățile desfășurate prin cele mai interactive modalități.

Parcursul profesional al Alecsandrei Ioniță include funcții de execuție și decizie în managementul unor companii precum: Washington Group International, Karl Heinz Dietrich, La Strada Deco și Fundația Calea Victoriei, acoperind industriile: logistică, FMCG și ONG.

Alecsandra Ioniță are un master în ”Publicitate și reclamă” la Școala Națională de Studii Politice și Administrative București. A absolvit Facultatea de Administrația Afacerilor, Universitatea Româno-Americană, și Facultatea de Limbi Străine, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.


Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 CITESTE