Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Alexandru Bobulescu

Alexandru Bobulescu – Manager, Talent Acquisition, Harman Romania

Pasionat de HR cu o experienta bogata in zona de recrutare si expunere semnificativa in medii multinationale, Alex crede cu tarie ca oamenii sunt motorul care fac o companie sa mearga inainte, si ca o echipa puternica este cheia succesului.

Cu 10 ani de experienta in recrutarea IT, a avut ocazia sa lucreze in industrii nisate diferite, si in proiecte dificile de ramp-up. In acest moment, conduce echipa de Talent Acquisition din Harman Romania, fiind responsabil atat de zona de recrutare, cat si de employer branding. Inainte de asta, a ajutat in cladirea divizei de securitate cibernetica a Dell-ului in Bucuresti, iar in timpul petrecut la Ubisoft a avut ocazia sa recruteze profesionisti in pietele internationale.

Alex isi doreste sa ajute pe cei din jur sa fie mai buni, iar in companiile din care face parte promoveaza conceptul de candidate/employee experience. Desi echilibrul dintre business-focus si people-focus este un lucru necesar pentru orice profesionist de HR, considera ca la sfarsitul zilei oamenii sunt pe primul loc.


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE