Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 Citește-te acum

Anca Alexe

Learning Partner @Humanistic,


«Mentorez echipe și organizații care isi doresc sa devina mai agile si adaptabile pentru a depăși provocările cu care se confruntă în tranziția lor către modele organizaționale și manageriale descentralizate. Cred ca oamenii sunt fundamental buni si au nevoie de autonomie, competenta si sens ca sa se simta impliniti si de jobul lor.» 
Expertiza : Agilitate si adaptabilitate organizationala – Engagement & autonomie & cultura organizationala – Mentor OKR – Coaching

Am peste 10 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, managementul și pilotarea a numeroase proiecte de transformare organizațională cu echipe multiculturale și multidisciplinare din cadrul Grupului Veolia în Franța și în mai multe țări din Europa Centrală și de Est. 

Din 2016 sunt coach, facilitator si mentor si antrenez organizatii publice si private din diferite tari care vor sa invete sa se adaptaze rapid si eficient intr-o lume in continua miscare. Abilitatile de psiholog, coach, si diferite formari in agilitate sunt puse astazi în serviciul organizațiilor și echipelor care doresc să descopere modalități de a lucra mai agile, mai adaptabile cu mai mult sens si cu mai multa bucurie.
Din 2021 sunt co-fondatoare A tribe called GaaM – un cabinet de consultanta creat in Franta iar in Romania m-am alaturat echipei Humanistic pentru proiecte de coaching si training in leadership si agilitate organizationala.
Coordonez de asemenea programul de educatie socio-emotionala HumanKind al Asociatiei pentru valori in educatie (AVE) care isi propune sa aduca educatia din Romania in top 10 din Europa, pana in 2035.


Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 CITESTE