Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Citește-te acum

Andreea Suciu

 

Andreea Suciu – Fondatoarea și Managing Partner,  Suciu | The Employment Law Firm

Andreea Suciu este fondatoarea și managing partner al Suciu | The Employment Law Firm, o firmă de avocatură multilingvă (română, engleză și germană) cu sediul la București, membră a organizației internaționale a firmelor specializate în dreptul muncii – ELLINT.

Înainte de înființarea firmei de avocatură Suciu | The Employment Law Firm, Andreea a lucrat pentru una dintre cele mai prestigioase firme germane de avocatură independente, coordonând echipa de dreptul muncii, pensii și protecția datelor din București, unde The Legal 500 a recomandat-o pentru munca sa de consiliere în legătură cu litigii delicate și încetarea contractelor de muncă ale managementului.

Andreea, prezentată recent în publicația ‘Who’s Who – Avocati Experți’, este apreciată pentru pasiunea cu care își desfășoară activitatea și mai ales pentru capacitatea ei de a furniza soluții inovatoare.

Dornică să-i susțină pe tinerii antreprenori români, Andreea activează ca mentor pentru ‘Founder Institute’ și pentru ‘#WER19 – Women In Entrepreneurship’.

 

 

 


Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 CITESTE