REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 Citește-te acum

Antoneta Galeș

Director of Communications and Organisational Development, SELGROS Cash & Carry Romania

Antoneta Galeș este partener strategic al Consiliului de Administrație Selgros Cash&Carry România și Director de Comunicare şi Dezvoltare organizaţională în cadrul companiei. Antoneta coordonează alinierea strategiilor pentru oamenii din organizaţie cu strategiile de business. De asemenea, conduce politicile de dezvoltare, creştere a angajamentului şi motivației oamenilor din companie, precum și strategia de comunicare a companiei. A fost unul dintre primii angajați Selgros și a făcut parte din echipa cheie care a pus bazele Selgros în România.

De peste 15 ani în Selgros, Toni (așa cum îi spun toți colegii) este un susținător activ al dezvoltării oamenilor. Întreaga ei activitate s-a concentrat pe training, coaching și atingerea potențialului maxim. Acțiunile sale sunt îndreptate către crearea unui mediu care să pună în valoare calitățile și punctele tari ale fiecăruia. Consideră că pasiunea pentru oameni a făcut-o să își dezvolte talentul pe care îl are, respectiv acela de a insufla celorlalți curajul de a deveni cea mai bună variantă a lor.

Deține un master în resurse umane și comunicare și  este Senior Professional in Human Resources din 2012 (certificare Society for Human Resources Management USA).  Studiul comportamentelor și al motivației –  este art-terapeut și Solution-focused Coach – aduce plus-valoare întregii activități pe care o desfășoară.


REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 CITESTE