CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Aurelian Sin

Director IT pentru zona EMEA (Europe, Midlle East and Africa), Federal-Mogul

Începând cu 1 mai 2015, Aurelian Sin preia in compania Federal-Mogul pozitia de Director IT pentru zona EMEA (Europe, Midlle East and Africa). Anterior Aurelian Sin a ocupat pozitia de Director IS Danone South East Europe (Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Iran si fostele tari Iugoslave), membru al echipei de management. De-a lungul a 17 ani, el a dobandit o vasta experiență în managementul IT, in ultimii 15 ocupand pozitii la nivel local, regional si de grup in cadrul companiilor HeidelbergCement si Danone.

De-a lungul carierei sale, Aurelian a construit echipe performate impreuna cu care a contribuit la cresterea companiilor si la aducerea serviciilor de IT la nivelul celor mai bune practici din industrie. „Cred ca realizarea mea cea mai importanta a fost sa aduc IT-ul la masa unde se iau deciziile, de unde sa poata contribui la dezvoltarea strategica si competitivitatea Danone, depasind conditia unui simplu furnizor intern de servicii,” spune Aurelian Sin. Printre proiectele implementate se numara cele de reorganizarea proceselor de afaceri la introducerea sistemelor SAP, optimizarea proceselor de luare a decizilor prin implementari de sisteme Business Intelligence, negocierea si implementarea de contracte de outsourcing precum si construirea mai multor centre de livrare de servicii IT regional si globale pentru companiile in care a activat.

„Dupa o experienta de 10 ani in grupul Danone, in care am crescut profesional si am fost parte dintr-o frumoasa poveste de dezvoltare in Romania, am decis sa folosesc toata aceasta expertiza in cadrul Federal Mogul, acceptand noi provocari in industria automotive. Las in Danone Romania o echipa puternica, performanta, de buni specialisti si astept cu nerabdare sa imi aduc contributia la dezvoltarea serviciilor de IT in Federal-Mogul”, declara Aurelian Sin.


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum