Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Claudia Chiru

Profesoara Claudia Chiru crede că trebuie stabilit un limbaj comun pe care să-l vorbim toți

Claudia Chiru este cea care se încăpățânează să rămână profesor pentru învățământul primar la Școala nr. 195 din Titan, București. E convinsă că avantajul cel mai important al învățământului de stat în România este calitatea de a fi o junglă care te învață supraviețuirea! În 2013, a fondat Școala Alternativă de Gândire Aplicată – SAGA Kid, un ONG care oferă programe educaționale alternative pentru copiii între 6 și 12 ani. A descoperit că are și veleități de antreprenor în timpul instruirii la Oxford, iar britanicii care au venit la Școala 195 din București au spus că la ei nu există posibilitatea de a trăi o experiență de viață raw așa cum trăiesc elevii din România.

“Profesorii din zilele noastre si-au pierdut respectul în societate și sunt dați la o parte, însă în fața elevului, la firul ierbii, rolul nostru este încă unul foarte important. Suntem modelele care setează standarde noi pe care copilul le poate folosi pentru a compara și pentru a-și trasa propriile aspirații”, este de părere Claudia Chiru.

Citeste integral profilul lui Claudia Chiru aici:
https://revistacariere.ro/leadership/oameni-care-ne-inspira/iesiti-la-tabla-o-lectie-cu-claudia-chiru-despre-a-fi-profesor-in-romania/


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE