Revista CARIERE no. 289, aprilie 2024 Revista CARIERE no. 289, aprilie 2024 Citește-te acum

Crina Ilie

People Function Leader, Europe & Africa Genpact

 Cu peste 25 de ani de experiență în domeniul resurselor umane, sunt pasionată de transformările fundamentale care au loc în modul în care organizațiile redefinesc concepte precum cultură organizațională, leadership, învățare, recrutare talente, retenție, experiență angajaților (employee experience) și managementul performanței. În contextul recent, sunt fascinată de modul în care diversitatea, etică muncii și digitalizarea influențează business-ul și funcția de HR în companii.

 Traseul meu profesional a acoperit roluri la nivel național și internațional în toate departamentele de HR, de la recrutare, training și dezvoltare, până la operațiuni de HR, set up și transformare a funcțiunii sau coordonarea unor proiecte ample de transfer și integrare a angajaților în jurisdicții diferite.

 În prezent sunt Director de HR la Genpact pentru regiunea EMEA, iar anterior am fost Director de HR la Regina Maria și am lucrat peste 10 ani în consultanță de resurse umane .

 Am absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale la ASE, Facultatea de Psihologie la Universitatea “Spiru Haret” și un Master în Resurse Umane la Universitatea București.


Revista CARIERE no. 289, aprilie 2024 Revista CARIERE no. 289, aprilie 2024 CITESTE