CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Daniela Vercellino

HR Director, Societe Generale Global Solution Center

Cu peste 18 ani în domeniul Resurselor Umane, Daniela s-a bucurat de expunere internațională în companii din diverse industrii. În tot acest timp a reușit să construiască strategii eficiente și să coordoneze programe ample, cu impact în business și cu rezultate ce au dus în final la retenția crescută a echipelor.

Pasiunea pentru oameni și dorința de a-i înțelege au apărut însă cu mult înaintea profesiei actuale. Daniela este doctor în psihologie, absolventă a Universității Babeș-Bolyai, iar 12 ani i-a petrecut la catedră în calitate de cadru didactic asociat. Mai mult decât atât, este membră a Asociației de Psihologie Industrială și Organizațională și autoare a mai multor articole și capitole în cărți de psihologie.

În prezent, Daniela este HR Director pentru Societe Generale Global Solution Centre, unul dintre centrele globale de servicii ale Grupului Societe Generale. Fiind alături de companie încă din 2017, Daniela coordonează întreaga activitate HR Corporate pentru toate liniile de business ale centrului de servicii – o echipă cu peste 2500 de specialiști și experți.


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum