REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 Citește-te acum

Delia Iliasa

Director National al Clinicilor Medicover

Delia Iliasa, Director Comercial al Medicover România, a fost promovată în funcția de Director Național al Clinicilor Medicover. Numirea Deliei a venit firesc, în contextul atingerii cu succes a obiectivelor de business și al dezvoltării companiei. Din noul său rol, Delia va coordona și activitatea clinicilor Medicover România din București din țară, contribuind la creșterea performanțelor departamentelor comercial și operațional, la îmbunătățirea proceselor și a experienței pacienților.

Delia Iliasa s-a alăturat echipei Medicover România în ianuarie 2018, în calitate de Director Comercial, având sub directa sa coordonare echipele de Sales, Customer Service și Marketing.

Cu o experiență de peste 15 ani în leadership și management, Delia a activat în industrii diverse: de la consultanță financiară, la auto și fitness. Rezultatele obținute de Delia în aceste medii competitive au la baza lor dorința de autodepășire și dorința de a învăța ceva nou în fiecare zi. În acest sens, Delia urmează programul EMBA al Maastricht School of Management, pe care îl va absolvi în 2019.

Delia Iliasa a ghidat cu succes echipe mari, iar pentru ea cea mai importantă resursă este cea umană.

‘’Pe măsură ce continuăm să dezvoltăm businessul Medicover în România, este nevoie să revizuim și structura organizațională, așa încât aceasta din urmă să susțină evoluția și să asigure eficacitatea în etapa actuală și pentru viitor. În consecință, am luat în considerare oportunitățile pe care le avem și am decis să o promovez pe Delia Iliasa într-un nou rol, unul în care va avea în responsabilitate și coordonarea activității clinicilor Medicover din București și din Regiuni.

Noul său rol va fi – Director Național Clinici Medicover și Director Comercial al Medicover România.’’, a declarat Adrian Peake – Director General al Medicover România

 

 

 


servicii seo profesionale

REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 REVISTA CARIERE, NO. 279, AUGUST 2022 Citește-te acum