CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Diana Elena Onilă

Psiholog Consultant și Trainer Senior, iD learning

te va ghida în călătorie și îți va oferi perspectiva psihologică aplicată în organizație, transpunând conceptele Leadership 10 în experiențe reale din viața ta si din activitatea de business.

Diana are o experienta de 12 ani in conceptia si livrarea programelor de training in zonele de comunicare si influentare, managementul conflictelor, stresului si al convingerilor nefunctionale,  inteligenta emotionala, motivatie si (auto)motivare, autocontrol si eficienta personala, public speaking si abilitati de prezentare – pentru participanti de nivel middle & top management si specialisti.

A sustinut peste 500 de ore de consiliere si consultanta individuala in dezvoltare personala si profesionala si are experienta practica in lucrul psihologic individual si de grup, sub forma activitatilor de  consiliere psihologica,  evaluare 360 si testare psihologica, orientare profesionala, workshop-uri de diagnostic organizational.

Practician cu certificare internationala in facilitarea Points of You™ The Coaching Game & Punctum, precum si in aplicarea metodei “The Journey” de accesare a intregului potential evolutiv si transformational, cu efecte observabile in manifestarea performantei.


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum