Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Diana Segărceanu

Diana Segărceanu
Co-fondator și director executiv Avenor College

„N-am fost nici tocilară, nici rebelă. Am ales varianta de mijloc: am facut ce-am vrut si am spus ce se astepta de la mine să fie spus. Așa eram noi, ultimii născuți în perioada analogică”, spune Diana Segărceanu, co-fondator și director executiv Avenor College.

“In 1997 cand am absolvit facultatea nu stiam ce generații urmează să se nască.  Am început sa simt cât de diferiți sunt noii copii când am devenit mama Anei și a lui Tudor. După ce au crescut puțin îmi era deja foarte clar că se formează o generație de “copii faăcuți din alt material” și care nu mai pot fi educați în “moduri vechi”.

In 2019, Diana Segărceanu are în grija peste 500 de copii, la Avenor College, singura școală românească din București care are dublă acreditare, românească și britanică, pentru toate ciclurile de învățare. Avenor College și-a propus de la început să reinveteze educația în timp real pentru a ține pasul cu modurile și viteza cu care evolează lumea și să îi învețe pe copii să nu aștepte viitorul, ci să îl creeze.


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE