CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Diana Segarceanu

Diana Segărceanu

Co-Fondator / Director Executiv, Avenor College

În 1997 când am absolvit facultatea nu știam că de abia începuseră să se nască membrii noii generații care urma să fie numită “Z”. Copiii și tinerii acestei generatii nu mai “înghit” nimic pe de rost, nu mai acceptă niciun tipar. Spun lucrurilor pe nume, accepta natural diversitatea asadar nici nu mai au nevoie de prea multe măști. Pentru ei totul se întâmplă cu atât de mare viteză că trebuie să se adapteze mereu. Sunt pragmatici și minimaliști.

În 2007, am co-fondat o școală care și-a propus de la început să re-înveteze educația în timp real pentru a ține pasul cu modurile și viteza cu care evolează lumea. Intrând în domeniul învatamantului, din perspectiva de părinte, cu experiența profesională “corporate” și antreprenoraială, mi-am dat seama foarte curând că cea mai mare provocare va fi schimbarea de mentalitate, de trecere de la “a controla” la a “colabora”. În educație în mod special este esențială trecerea de la “ego centric school” la “egoless school”.

Toți cei 500 de elevii care învață astăzi la Avenor fac parte din generația Z. Avenor College nu este doar o școală modernă, este o organizație bazată pe leadership colaborativ, unde educația se face cu pasiune, dedicare, generozitate, multă pricepere, resurse materiale importante dar mai ales se face cu tot sufletul. Și îmi doresc să vă împărtașesc din această experiență la conferința despre Generația Z și Organizațiile Viitorului.


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum