Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Dr. psih. Doru Dima

Dr. psih. Doru Dima

CEO, Great People Inside România

Doru Dima este Doctor în Psihologia Muncii și Organizațională, antreprenor și manager de succes, cu o experiență de peste 18 de ani în domeniul Resurselor Umane.
Fondator și CEO al Dima Consulting Group și Great People Inside România, ambele poziționate printre principalii jucători pe piața de consultanță în resurse umane și management, a implementat și gestionat o serie de proiecte naționale și internaționale importante, printre care:
Incubatorul de afaceri, un program ce contribuie la dezvoltarea sectorului IMM din România prin crearea unor noi locuri de muncă în zonele vizate.
Proiectul „VIA – Vocație, Interese, Autocunoaștere și dezvoltare, drumul către succesul profesional” – un proiect de orientare și dezvoltare profesională pentru elevi și studenţi, ce are un impact semnificativ în rândul tinerilor. Competiția Global Management Challenge – o simulare de strategie și management care are la bază o situație economică reală, în care un număr de companii virtuale, reprezentate de echipele participante concurează între ele într-un mediu de afaceri obișnuit. La ora actuală este singura competiție prezentă pe piața românească, ce cuprinde toate ariile decizionale ale unei companii.
Este autor al unor lucrări de referință în domeniul afacerilor, printre care: 40 de Strategii pentru succesul în afaceri, Editura CODECS, 2008, Dicționar General de Afaceri, Editura Ecran Magazin, Managementul Resurselor Umane, Editura Psihomedia Sibiu, precum și a numeroase articole apărute în reviste locale și naționale, a publicat și a participat la elaborarea a numeroase cursuri, cărți, lucrări științifice și de business.
În plus, este Președintele Colegiului Psihologilor din Brașov, Membru al Asociației Psihologilor din România, Președinte al filialei locale Brașov și reprezentant al Colegiului Psihologilor din România la Federația Asociațiilor Europene de Psihologie (EFPA).


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE