Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Gabriela Beres

Director Regional Europa Centrală și de Est în grupul Puratos

Am inceput drumul cu ambitii mari sa devin avocat, fapt pentru care am studiat dreptul la facultatea Babes – Bolyai din Cluj-Napoca, meserie pe care nu am practicat-o niciodata.

Am intrat in business si cumva domeniul m-a ales pe mine. Am fost cativa ani director de resurse umane in Puratos, companie belgiana, producator de ingrediente alimentare in brutarie, cofetarie si ciocolaterie. Dupa acesti ani in resurse umane am hotarat ca vreau sa fac altceva si am avut sansa sa fac aceasta schimbare in aceeasi companie, devenind directorul de operatiuni, in 2009.

Atunci cand compania a ales sa schimbe managementul strain cu unul local, in 2012 am fost numita Country manager Romania & Moldova. Dupa 6 ani de general manangement, am fost promovata Director Regional Europa Centrala si de est, din Austria pana in Caucaz si asta este o provocare mare intrucat iti cere un set up mental diferit de ce am avut pana acum.

Drumul meu a fost si este un continuu ‘change management’, o schimbare care a devenit o constanta in acelasi timp in viata mea


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE