CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Gabriela Bereș

Gabriela Bereș, Director Regional Europa Centrală și de Est în grupul Puratos. 

Ea s-a alăturat companiei Puratos acum 14 ani, în rolul de HR Manager, într-o perioadă în care compania trecea printr-un amplu proces de transformare și creștere. Tocmai achiziționaseră cel mai important distribuitor al lor. Primul interviu cu Puratos a fost într-un sediu foarte mic din zona Băneasa. A avut atunci interviu cu Country Managerul și cu HR Managerul companiei, ambii de naționalitate belgiană.

După patru ani în rolul de HR Manager, i s-a oferit provocarea de a deveni Director Operațional, un rol cu un impact direct și important în business, prin care a coordonat fabrica din România. „Acela a fost momentul care mi-a schimbat cariera definitiv. A fost un proces intens de învățare și am fost norocoasă să am alături de mine oameni experimentați și pasionați de ceea ce fac, care au primit cu brațele deschise pe cineva care venea dintr-un alt domeniu, total diferit (HR)“.

Primele centre de inovație

A făcut numeroase schimbări împreună cu echipa, apreciate de către companie, dovadă că după trei ani în rolul de Operațiuni i s-a oferit șansa să devină Director General în România. Astfel, echipa de management Puratos România a devenit 100% românească. A urmat o perioadă plină de provocări, concentrată pe creșterea businessului în piața din România. Compania a crescut în acești ani foarte mult, ajungând la o cifră de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro, s-a investit în cercetare– dezvoltare și în sprijinul tehnic oferit clienților

 


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum