Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Grigoriada Stroe

Grigoriada Stroe, HR & Operations Director, Ubisoft Romania, Ubisoft Ucraina și Ubisoft Serbia

Grigoriada Stroe este HR & Operations Director pentru Ubisoft Bucuresti, Ubisoft Kiev, Ubisoft Odesa și Ubisoft Belgrad. Din acest rol, asigură stabilitatea și buna funcționare a studiourilor, fiind principala legatură între management și echipe.

Grigoriada Stroe lucrează în industria de HR și Consultanță de peste 15 ani, cu experiență în IT&C, auto și industria petrolieră.

Pe parcursul carierei sale, a acumulat experiență în corelarea strategiilor de afaceri cu politicile de resurse umane, în crearea de programe și impunerea unor noi standarde în toate aspectele care aparțin de HR, precum: recrutare, training, carieră și dezvoltare, totul pentru a obține cele mai bune rezultate de business în culturile și mediile variate din Europa de Est.

În prezent, din poziția de HR & Operations Director la Ubisoft, Grigoriada este factorul de decizie în ceea ce privește dezvoltarea unei strategii integrate de resurse umane, care să raspundă nevoilor de business pentru studiourile Ubisoft din România, Ucraina și Serbia, cu accent pe Employer Branding, programe educaționale, dezvoltare de leadership, managementul schimbării.


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE