CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Harry Meintassis

Harry Meintassis, Managing Partner, Advisory, Korn Ferry & Country Manager Romania

Harry este Managing Partner, Advisory, Korn Ferry si Country Manager Romania. Anterior a avut rolul de Managing Director, Europa de Sud Est, Hay Group.

Are o experienţă vastă in sectoare de business cum ar fi: Financiar-Bancar, Telecomunicaţii, Utilităţi, Energie, Petrol&Gaze, Producţie, FMCG, colaborând cu clienţi importanţi în conceperea şi implementarea strategiilor şi a modelelor de eficientizare a capitalului uman, a managementului performanţei, de eficientizare a leadership-ului şi de management al schimbării.

In numeroasele programe de transformare ogranizaţională si de dezvoltare a abilitătilor de Leadership, Harry a colaborat cu echipe de conducere şi executive pentru a ajuta la design-ul organizaţiilor in coerenţă cu strategia de business, la crearea şi implementarea unor sisteme integrate de resurse umane şi la consolidarea unei culturi organizationale care să favorizeze colaborarea şi orientarea către performantă.

Recomandările şi expertiza sa au sprijinit echipele de conducere în conceperea şi implementarea unor programe de schimbare organizaţională cu scopul de a obţine rezultatele de business optime în concordanţă cu strategiile organizaţionale

Inainte de a se alatura Hay Group (2001), Harry a avut rolul de Senior Manager, Business Transformation and Performance Management, Ernst & Young şi a condus proiecte complexe de re-design al modelelor de business si al organizatiilor.

 

Harry este membru al unor comunităţi de prestigiu: Associate of the Chartered Institute of Bankers, Organization Strategy & Leadership Development Community, Korn Ferry EMEA si al Global Korn Ferry Coaching Community


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum