Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Hayati Agaoglu

Hayati Agaoglu, Ph.D

Manager  – Liceul Teoretic Internațional de Informatică București

 

Liceul Teoretic Internațional de Informatică București face parte din Lumina Instituții de Învățământ, instituție care a luat ființă în urmă cu 25 de ani.

În cei 25 de ani care au trecut, Lumina Instituții de Învățământ a deschis multe școli, totalul elevilor ajungând la aproximativ 5000 de elevi. Lumina Instituții de Învățământ a dezvoltat multe proiecte, a educat generații de elevi, a contribuit la deschiderea aripilor și împlinirea visurilor multor absolvenți și și-a adus contribuția la performanțele educației românești.

Domnul Hayati Agaoglu este managerul Liceul Teoretic Internațional de Informatică București din anul 2013 și are în grijă aproape 1800 de elevi.

Medaliile câștigate an de an de către elevi, paleta de activități extra-curiculare, abordarea diferită a procesului educațional, toate acestea au făcut ca într-un interval scurt de timp să dezvoltăm cel mai performant sistem de învățământ preuniversitar particular din România.

Obiectivul de importanță majoră al liceului nostru este de a le oferi elevilor o educație polivalentă, din punct de vedere intelectual, social, estetic, psihic și moral, astfel încât în momentul în care termină liceul să fie niște tineri responsabili, disciplinați, buni cetățeni, să aibă o gândire rațională temeinic argumentată, să cunoască pe deplin valorile umane și să aibă un bagaj important de cunoștințe din domenii variate.

Încercăm să inovăm și să aducem elemente de noutate care să le ofere elevilor o alternativă la metodele educaționale tradiționale, una dintre aceste noutăți fiind înlocuirea manualele clasice cu tablete. Scopul programului este, ca prin utilizarea tehnologiei în procesul educațional, să le putem oferi copiilor și o altă perspectivă educațională. Pe lângă manualele digitale, elevii vor putea folosi tableta pentru a-și însuși deprinderi precum creativitatea, lucrul în echipă, și cunoștințe mai bune în domeniul tehnologiei.

De asemenea, tot în premiere pentru țara noastră, elevii au integrate în curriculă ore de Mindfulness și dezvoltare personală.

Un aspect important prin care școala noastră se remarcă îl reprezintă rezultatele la olimpiadele naționale și internaționale, fiind școala cu cele mai multe medalii câștigate din țară.

În anul școlar 2018-2019 am obținut un total de 211 de medalii și premii naționale si internationale din care 68 de aur, 85 de argint, 58 de bronz la următoarele discipline: matematică, informatică, chimie, fizică, geografie, limba engleză, lingvistică, limba turcă.

 


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE