CARIERE, no.274, oct. 2021 CARIERE, no.274, oct. 2021 Citește-te acum

Ioana Corduneanu

Semne Cusute

„Semnele cusute sunt un limbaj vizual universal, inspirat de univers, care redă ordinea firească a lumii. Iile și cămășile se pot citi.”

Ioana Corduneanu este arhitectă, specializată în retail-design și a înființat Semne Cusute „din dorința de a păstra și a transmite frumusețea și bogăția lumii.”

Semne Cusute, care oferă peste 2000 de modele tradiționale și a format o comunitate de peste 28.000 de membri, include Asociația Semne CusuteBlogul Semne CusuteComunitatea Semne Cusute în Acțiune și Școala de IE.
Semne Cusute are la activ două expoziții importante: AIDOMA – în 2017 a călătorit în România, iar în 2018 a ajuns la Luxemburg; AIEVEA – urmează să plece la Tokyo în martie 2019.

Mi-am promis că voi salva semnele, izvoadele, cămășile noastre și știam că voi fi dispusă să fac orice efort necesar. Tradiția ar trebui să fie fundația viitorului. În înțelepciunea populară este acumulată o experiență uriașă – se ascunde în basme, în colinde, în orice obiect de design colectiv. Dacă ajungi la esență, descoperi că ideile sunt perfect valabile și pot fi adaptate și la lumea de astăzi. „Semne cusute” este un model pentru toți cei care doresc să se dedice lucrurilor pe care le consideră importante „.

Citeste integral profilul lui Ioana Corduneanu aici:
https://revistacariere.ro/leadership/prin-semne-cusute-ioana-corduneanu-pastreaza-si-transmite-frumusetea-si-bogatia-lumii/


CARIERE, no.274, oct. 2021 CARIERE, no.274, oct. 2021 Citește-te acum