Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Citește-te acum

Iulia Buciuman

Iulia Buciuman

Managing Partner, HUMANISTIC

Consultant senior in Engagement – certificata pe programele de engagement si talent management

Consultant senior in design de programe de leadership

Iulia lucreaza in HR din 2004 din diferite roluri, atat ca angajat si manager in companii multinationale, cat si ca antreprenor in invatare. In acesta perioada a dezvoltat si implementat programe de training pentru peste 50 de companii, cu o parte din ele acoperind pe langa programele de dezvoltare de abilitati de leadership si proiecte de transformare organizationala ce vizau cresterea gradului de engagement si imbunatatirea climatului.

Expertiza Iuliei se poate vedea in experienta si pasiunea cu care dezvolta programe cu abordari creative si aplicare pragmatica, spiritul fresh si ludic, fiind printre putinii experti din piata ce pot sa construiasca programe din perspectiva holistica in formarea de noi abilitati.

HUMANISTIC

In 2015, Iulia creaza impreuna cu o echipa de specialisti din piata,  HUMANISTIC, un ecosistem de specialisti in dezvoltare umana si organizationala care isi propune o bordare noua, alternativa, agila si holistica a programelor de training ce dezvolta #future skills.

Dorim sa schimbam paradigma si sa crestem standardul modului cum adultii invata. Programele Humanistic trec dincolo de sala de curs, in ecosistemul participantului, pentru a dezvolta liderii de maine pentru abilitatiile viitorului.  Mai multe pe www.humanistic.ro


Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 CITESTE