Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Khaled Al Meyazen

Un amestec de Siria și România, îmbogățit de o „atingere franceză”.

Îi place să spună că este cu adevărat internațional. Este născut în Bucureşti în ianuarie 1986, dintr-un tată sirian şi mama româncă din Făgăraş. Studiile le-a făcut în Franța și Siria. Doctor în farmacie industrială, după o misiune umanitară într-o țară care îi este dragă, Siria, s-a întors cu o idee fixă: să se facă cu adevărat util. Una dintre principalele cauze ale mortalității infantile în lume, și mai ales în zonele de conflict sau izolate, este lipsa unei surse de apă curată pentru consum iar Khaled Al Mezayen se pare că a găsit soluția. Astfel, în 2013 a creat o companie în România și a dezvoltat proiectul SOWAT, care a avut un succes internațional. Un sistem de purificare a apei portabil, 100% mecanic care poate fi transportat în zonele în care sunt probleme cu apa potabilă.

Cu această experiență, a decis să meargă mai departe în acest proces și a dat naștere la INOVAYA pentru a propune o soluție globală la problema apei în zone izolate. Cu Inovaya, are proiecte în Câmpia Turzii, Delta Dunării (social Innovation challenge, cu Asociația IVAN PATZAICHIN-MILA 23), Ploștina, județul Buzău. La care se adaugă mai multe proiectele pentru anul 2019 cu OVR Franța și Elveția (Organisation Village Roumanie) și internațional în Asia de Sud Est (Filipine, Laos, Thailanda si Cambodgia) și Africa Subsahariană (Republica Democratică Congo).

Citeste integral profilul lui Dr. Khaled Al Mezayen aici:
https://revistacariere.ro/leadership/oameni-care-ne-inspira/dr-khaled-al-mezayen-founder-ceo-inovaya-antreprenorii-viitorului-vor-trebui-sa-se-adapteze-la-instabilitatea-economica/


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE