Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Liviu Mistodinis

CEO, METIGLA

După absolvirea studiilor la Facultatea de Inginerie Mecanică a Universității Politehnice Iași, a continuat studiile în Franța (Programul Copernic de formare în management al institutiei College des Ingenieurs). După finalizarea programului și un internship în compania Bouygues Construction, își începea activitatea în România la compania franceză Lafarge, ocupând mai multe poziții executive. În anul 2003 a preluat conducerea companiei Metigla (Coilprofil la acel moment), la 1 an de la începerea activității de producție. Compania Metigla cu capital belgian, produce in fabrica de la Ceptura, judetul Prahova, sisteme complete pentru acoperis si hale metalice la cele mai inalte standarde europene de calitate. Produsele sunt comercializate în toată țara, prin distribuitori și constructori, dar şi extern.
Liviu Mistodinis, are o vechime de peste 16 ani la conducerea afacerii. A dezvoltat această companie de la început și până în prezent, Metigla fiind un exemplu de de business bazat pe valori recognoscibile: calitate, încredere, parteneriat. Când nu este ocupat cu businessul, este pasionat de ieșirile în natură, motor, alergare, parapantă, ascensiuni montane și programare neurolingvistică.

Citeste profilul integral al lui Liviu Mistodinis aici:
https://revistacariere.ro/leadership/oameni-care-ne-inspira/liviu-mistodinis-experimentati-si-iar-experimentati-fiti-curiosi-si-asertivi/

 


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE