Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Citește-te acum

Lorena Furtună

Sr. Human Resources Manager, Oracle Romania

Lorena are biroul in Bucuresti, Romania si este Senior HR Manager in cadrul Oracle, un leader global in mediul IT corporate. Lorena si-a inceput cariera din HR in consultanta si recrutare executive acum mai bine de 12 ani.

Ulterior ea a continuat sa acopere tot ciclul operational de HR, mai exact: supervizand payroll-ul, budgeting-ul, strategia de recrutare si angajare, talent management si dezvoltare organizationala intr-un mediu in continua dezvoltare. Expertizele Lorenei includ diagnosticarea si development organizational, training si development, leadership si management coaching.

In ultimii 4 ani, Lorena este alaturi de Oracle Romania Licenses and Consulting si Oracle Bulgaria din perspectiva HR. Lorena este de asemenea alaturi de diviza de business pentru a-I ajuta sa-si realizeze obiective strategice si este implicata actiiv in ajutarea oamenilor din business sa isi atinga potentialul maxim.

Pe langa munca din HR/Organizational Development, Lorena de asemenea s-a ocupat si de servicii de tip career coaching in ultimii 6 ani prin intermediul unor sesiuni de tip one-to-one coaching sau sesiuni de group, atat in interiorul organizatiei din care face parte cat si alaturi de alte oraganizatii non profit. Ulterior specializarii master in Managerial Comunication si Human Resources, ea a continuat studiile pentru a obtine diploma de Executive Practitioner Coach (in cadrul Noble Manhattan Coaching School din UK).

De asemenea este Trainer acreditat de ITOL ( UK’s professional body pentru Learning si Development de profesionisti) si este inrolata pentru Acreditarea ca si Practitioner Coach (de catre IAPCM – International Authority for Professional Coaching & Mentoring)


servicii seo profesionale

Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Citește-te acum