CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Lucia Goreaev

Lucia Goreaev este antreprenor cu experiență în producerea de cosmetice si farmaceutice foarte populare în România. Produce celebrul unguent de gălbenele care rezistă de peste 20 de ani pe piața românească în fața unei competiții acerbe. Afacerea s-a născut în Sibiu, valorificând proprietățile curative ale plantelor medicinale în produse care continuă tradiția leacurilor săsești. Afacerea începută de mama sa, a ajuns pe mâinile Luciei Goreaev când avea doar 28 de ani. A decis să continue tradiția transmisă de mama, și așa s-a născut CETA Sibiu. Primul și cel mai important lucru la care nu ar renunța niciodată este păstrarea integrității.

Și-a dezvoltat afacerea încet, organic și fără compromisuri. Recent, a dezvoltat o gamă nouă de produdse cosmetice al cărui ingredient de bază este bicarbonatul.

Citeste integral profilul lui Lucia Goraev aici:
https://revistacariere.ro/leadership/oameni-care-ne-inspira/antreprenorii-viitorului-lucia-goraev-fondator-ceta-sibiu-cred-ca-primul-si-cel-mai-important-lucru-pe-care-trebuie-sa-l-faci-este-sa-iti-pastrezi-integritatea/


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum