Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Marius Decuseară-Brandenburg

Marius Decuseară-Brandenburg

Managing Partner, Trend Consult

Marius Decuseară-Brandenburg este Managing Partner, Trend Consult, membru în Board-ul HR Club și membru Fondator al Asociației Naționale a Vânzătorilor Profesioniști.
În cei 20 de ani de experiență în domeniul vânzărilor, Marius Decuseară-Brandenburg a coordonat echipe de consultanți în vânzări și a dezvoltat și livrat programe de training pentru echipele de vânzări ale diferitelor companii. Cariera și-a început-o în departamentul de vânzări Reuters România, ocupând pe rând pozițiile de Sales Executive, Marketing Manager și cea de Head of Risk Solutions, Reuters Southeast Europe.
În 2007, s-a alăturat echipei Trend Consult în funcția de Managing Partner. Marius este format ca trainer, a fost licențiat intern pe conceptele și metodologia specifice Trend Consult și extern de către partenerii noștri internaționali: este certificat de către Eagle’s Flight pentru programe de învățare experiențială, de către Miller Heiman pentru programele Strategic Selling™ și Conceptual Selling™, iar în perioada 2007–2013 a fost certificat de către Huthwaite International ca trainer în vânzări pentru programul SPIN® Selling Skills.

 


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE