Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 Citește-te acum

Mihaela Berechet

Head of HR, MassMutual Romania.

Mihaela Berechet este un lider în domeniul resurselor umane, cu o experienţă de peste 18 ani, dintre care ultimii 15 ani în industria tehnologică. Este o profesionistă cu o mentalitate agilă, confortabilă cu schimbarea rapidă a direcției sau jonglarea cu mai multe proiecte.

De-a lungul celor 18 ani de experientă, Mihaela a dezvoltat şi implementat proiecte de HR complexe cu impact real în business având întotdeauna focus pe a livra scalabilitate şi relevanță pentru nevoile organizaționale. Pasionată de automatizare şi digitalizare, Mihaela caută în permanenţă modalități de a elimina munca manuală în funcția de resurse umane, automatizând mai multe procese de-a lungul timpului.

Mihaela s-a alăturat MassMutual Romania încă de la început, în septembrie 2020 când MassMutual intra pe piața din Romania. Încă din prima zi, strategia sa a fost să crească MassMutual Romania cu un brand de angajator şi o cultură puternică, atât pe plan intern, cât şi extern. La doar doi ani de la deschiderea companiei, aceasta a fost desemnată Angajatorul anului 2022, conform platformei Undelucram.ro.

Mihaela a început singură în departamentul de HR al MassMutual Romania, construind de-a lungul timpului o echipă de 18 profesioniști din orașe diferite şi arii diferite ale funcției de Resurse Umane – Talent Aquisition, Employer Branding şi Comunicare, Operațiuni de Resurse Umane si Salarizare, Onboarding, Learning & Development şi Employee Relations.


Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 CITESTE