Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Citește-te acum

Monica Mardare

Director Resurse Umane Luxoft Romania, Global HRBP pentru Luxoft Automotive

Cu o experienta de 18 ani in domeniul resurselor umane, a contribuit la proiectarea de politici si practici care sa asigure cresterea angajamentului si a performantei, dezvoltarea si retentia talentelor. A implementat programe interne de training pentru middle si top management, care sa sigure crearea unei rezerve de manageri cu noi competente si viziune.

In ultimii ani, a fost implicata direct in stabilirea strategiilor de dezvoltare organizationala si integrarea operationala a unor noi locatii din SUA si Europa, prin alinierea cu practicile si cultura globala. A condus initiativa de schimbare a culturii organizationale, prin definirea unui nou set de valori, model de competente si profil de leadership.

Este responsabila cu definirea si implementarea functiei de Global HRBP, prin introducerea instrumentelor de analiza calitativa si a solutiilor de resurse umane cu valoare adaugata aliniate cu strategia si obiectivele unei linii de business specifice.

Este absolventa a facultatii de Electronica si Telecomunicatii cu un Master in Economie Aplicata la Insitute for Advanced Studies din Viena.

Filozofia ca profesionist: increderea ca pasiunea, profesionalismul, curajul de a inova si comunicarea deschisa sunt ingredientele cele mai importante pentru a realiza ceva cu adevarat semnificativ. Si placerea in ceea ce faci.


servicii seo profesionale

Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Citește-te acum