Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Monica Zdrancota

Commercial HR Manager, Coca-Cola HBC România

Monica Zdrancota şi-a  început cariera în HR în Coca-Cola HBC România acum 11 ani în Recrutare, apoi a făcut Training & Development şi ulterior Talent Development. A dezvoltat şi implementat programe de employer branding, dezvoltare accelerată pentru talente, leadership inspiraţional şi programe dedicate tinerilor – Start Internship, Business School.

În 2010 a fost Training Coordinator la nivel naţional în proiectul major de transformare SAP Wave 2, unde a descoperit gustul pentru business & processes improvement. Ca atare, în 2013 a schimbat direţia de expertiza cu una de generalist, devenind Junior HR Business Partner pentru Supply Chain şi Support Functions, mai precis Logistică, Procurement, PA&C şi Business Systems & Solutions.

Din martie 2015 a promovat Commercial HR Business Partner pentru Serbia & Muntenegru unde a avut un assignment de 7 luni, apoi a revenit în ţară în poziţia Commercial HR Manager.  În Comercial atitudinea de învingător şi viteza de reacţie fac diferenţa, iar împreună cu echipa de HR creăm contextul în care ei se dezvoltă, performează şi sunt motivaţi să atingă rezultate pentru un business de succes sustenabil.

Este absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi are un Master în Managementul proiectelor la SNSPA. De asemenea, este certificată in coaching de catre ICF din februarie 2014, folosirea de instrumente de assessment Korn Ferry si SHL şi lean six sigma yellow belt.


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE