Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Citește-te acum

Nora Dobre

M-am nascut in Oradea, am crescut si absolvit liceul si universitatea la Cluj, si traiesc impreuna cu familia in Bucuresti din 2000.

Am absolvit Facultatea de Stiinte Politice la Universitatea Babes-Bolyai, apoi am invatat cat am putut HR, si am obtinut Diploma Professional Management Certificate CODECS.

Din 2000 am lucrat ca si referent de presa si specialist in comunicare, apoi in 2007 m-am alaturat echipei OTP. Initial ca si freelancer prin colaborari punctuale, apoi ca angajata. Initial in secretariat, apoi ca si colega a echipei de HR. In completarea activitatii de recrutare & OD m-am alaturat in dezvoltarea unei idei care cuprindea trei cuvinte cheie: educatie, CSR, resurse umane. Am fost norocoasa sa particip la dezvoltarea Fundatia Dreptul le Educatiei incepand cu anul 2013. In 2017 am deschis si un centru educational in Bucuresti, OK Center. Atat in centru cat si in intreaga activitate a fundatiei, focusata pe educatie financiara si indrumare in cariera, ne-am ghidat si ghidam dupa moto-ul upgrade yourself.

Subiectele mele preferate sunt: interculturalitate, comunicare, HR, educatie, CSR, intra- si entrepreneurship, antropologie de business, dezvoltare de comunitati si organizatii.

Imi place sa invat, ma lansez fara sa ezit in proiecte de intrepretariat sincron, ascult muzica, ma rodez zi de zi cu familia. Daca as putea sa fac toate aceste lucruri pe parcursul intregului an la mare, nu m-as supara! : )

Putem sa ne vedem si pe Facebook, LinkedIn, si un pic pe twitter @DobreNora (aici sunt cam incepatoare).


servicii seo profesionale

Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Revista CARIERE, no. 277, aprilie 2022 Citește-te acum