Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Citește-te acum

Roxana Ciltea

Head of HR Romania si Moldova si HRBP South Europe, Sanofi Pasteur

Medic de formație, Roxana Cîlţea a absolvit Institutul de Medicină și Farmacie Carol Davilla, Facultatea de Medicină Generală, București şi a avut întodeauna, după cum mărturisește, o înclinație și o deschidere către semenii săi. S-a alăturat Grupului Sanofi acum peste un sfert de veac, la 1 Mai 1991, când și-a început activitatea în business. A crescut și s-a dezvoltat odată cu compania, performând în aproape toate pozițiile și rolurile manageriale specifice industriei farma, de la poziția de Reprezentant Medical până la cea de Country Manager, gestionând activități foarte diverse, de la vânzări și marketing, la Medical și Regulatory Affairs.

Roxana a absolvit programul de Executive MBA la ASEBUSS/ KENNESAW STATE UNIVERSITY și, de asemenea, un program de certificare în Managementul Strategic al Resurselor Umane la același institut.

În anul 2005, a preluat poziția de HR Director și, de atunci, s-a dedicat exclusiv acestui domeniu atât de delicat, de provocator și plin de satisfacții – Resursele Umane – atragerea, dezvoltarea, retenția și motivarea oamenilor valoroși, fiind prioritățile si provocările sale în fiecare zi!


Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 Revista CARIERE nr. 290, iunie 2024 CITESTE