CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Sevda Memet

Dr. Sevda Memet este o tânără doctoriță de 27 de ani, din Constanța, care confirmă că școala de medicină românească excelează prin capital uman. Este absolventă Summa Cum Laude a Facultății de Medicină Ovidius, Constanța, bursieră a Stanford Graduate School, laureată a Marelui Premiu NASA și își dorește să revină în țară și să contribuie la salvarea sistemului medical românesc.

Sevda Memet este masterandă în programul MBA al Stanford Graduate School of Business, cu distincția de Knight-Hennessy Scholar. A început acest program după doi ani de rezidențiat în cadrul departamentului Hematologie-Oncologie și Boli Rare din Spitalul Județean Constanța. Acest MBA o ajută să înțeleagă și managementul eficient al acestor sisteme, pentru a oferi o soluție viabilă în domeniul medicinei oncologice românești. Sevda Memet este totodată laureată a Marelui Premiu al NASA, pentru proiectul unei colonii sustenabile pe Marte.

Citeste integral profilul lui Sevda Memet aici:
https://revistacariere.ro/leadership/oameni-care-ne-inspira/sevda-memet-un-medic-cu-calitati-de-lider-si-constiinta-civica/


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum