Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 Citește-te acum

Sorin Faur

Autor, Trainer, HR Consultant, Psiholog

 Sorin are peste 22 ani experienta in domeniul Resurselor Umane, fiind implicat in proiecte complexe de consultant si management in arii precum: diagnoza organizationala, cultura organizationala, design si optimizare organizationala, managementul schimbarii, managementul performantei, politici si proceduri de HR, recrutare, training, assessment.

 Sorin detine o diploma in Psihologie si Sociologie,  un Master in Psihodiagnostic si un altul in Psihologie Organizationala si Economica. Sorin este de asemenea absolventul unui program international de Executive MBA la WU Vienna University – Austria si Minnesota University  – USA și a absolvit un bootcamp dedicat de Antreprenoriat la MIT, Massachusetts Institute of Technology, Sloan School of Management, USA.

Ca antreprenor, Sorin coordonează Academia de HR compamie de consultanță specializata in training, recrutare si servicii HR. Prin activitatea desfășurată, Academia ajută organizațiile să devină locuri ideale de muncă pentru angajați, în care aceștia să se regăsească și să se simtă împliniți – organizații în care oamenii vin la muncă cu plăcere, motivați să dea tot ce au mai bun pentru companie! Motivarea și retenția angajaților, reducerea fluctuației și creșterea productivității sunt doar câteva dintre subiectele importante abordate în activitatea de zi cu zi, alături de clienți.

 În calitate de trainer, Sorin are o lunga istorie inceputa in 2001, insumand mii de ore de training furnizate pe teme precum Managementul Timpului, Comunicare, Public Speaking, Leadership si Management, Stress Management, Antreprenoriat, Planificare Strategica, Recrutare, Formare formatori si altele.

 In 2016 a fost desemnat Speaker-ul anului in HR de catre comunitatea de specialisti din industrie sa, iar in 2018 Influencer-ul Anului 2018 in HR.

Sorin este de asemenea autorul cărții Motivarea și Retenția Angajaților. Strategii, metode și soluții practice (2023) un manual complet despre motivarea personalului, reducerea fluctuației și creșterea performanței și productivității muncii.


Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 CITESTE