CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum

Stelian Bogza

Commercial Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro 

Stelian are o experiență de peste 17 ani pe segmentul relațiilor business-to-business, marketing și vânzări, atât ca antreprenor, cât și în domeniul financiar-bancar.

Și-a început cariera în banking în 2005, la grecii de la EFG Retail Services, iar în doi ani era deja Senior Relationship Manager la Credit Europe Bank, dezvoltând relația cu retaileri importanți din piață pentru implementarea și acceptarea serviciilor de POS ale băncii. La scurt timp după preluarea ABN AMRO de către Royal Bank of Scotland, a fost recrutat pentru poziția de Merchant Manager pentru divizia de carduri a bancii, fiind responsabil direct pentru strategiile de vânzare și promovare, totodată și de relația cu principalii clienți ai băncii pentru segmentul carduri.

  • În august 2009 își începe colaborarea cu Citibank, din funcția de Business Development & Cards Partnerships Manager, concentrându-se exclusiv pe divizia B2B, strategii de marketing și vânzări ale cardurilor bancare.
  • După aproximativ 4 ani petrecuți în Citibank, este recrutat de Western Union pentru funcția de Senior Manager în dezvoltarea serviciilor de transfer de bani cu băncile pentru 12 țări din regiunea Europei Centrale și de Est.
  • Din 2014, creează împreună cu Adrian Sârbu platforma BenefitOnline, soluția cu cele mai multe beneficii extrasalariale pentru angajați din România, care oferă companiilor un flux complet pentru administrarea, raportarea și integrarea în contabilitate și salarizare a beneficiilor acordate angajaților, eficientizând politica de resurse umane și susținând angajatorii pe o piață a muncii extrem de competitivă. În prezent, soluția BenefitOnline este folosită de mai mult de 190.000 de utilizatori fericiți din România, de la peste 300 de companii, accesând platforma pentru a-și alege singuri beneficiile extrasalariale dintr-o paletă de 3.500 de beneficii disponibile de la mai mult de 2.400 de furnizori unici.

 „Am ales să merg pe calea antreprenorială după mai bine de 9 ani petrecuți în sistemul bancar românesc unde am ajuns să înțeleg nevoia și prețul pe care fiecare angajat îl pune pe opțiunea de a-și alege beneficiile oferite de companie. Benefit Online reprezintă soluția pe care mi-aș fi dorit să o primesc de la toate companiile în care am lucrat și acum, că am lansat-o pe piață, am convingerea că va face mulți angajați mai fericiți și mai motivați.”


servicii seo profesionale

CARIERE, no. 278, iunie 2022 CARIERE, no. 278, iunie 2022 Citește-te acum