Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 Citește-te acum

Tatiana Mircea

Director Global de Resurse Umane, Nobel

Tatiana Mircea este Director Global de Resurse Umane la Nobel, grup de companii cu activitate internațională în zona de tehnologie. Activează cu pasiune în domeniul resurselor umane de peste 20 de ani și a avut ocazia să ia parte încă de la început la înființarea companiilor din grupul Nobel, contribuind la crearea și implementarea viziunii, misiunii și strategiei. De peste 10 ani, ocupă poziții de conducere, jucând diferite roluri, de la rol operațional și de expert în resurse umane până la roluri cheie de director strategic și membru al consiliului de administrație.  

 Oamenii reprezintă prioritatea ei principală, iar viziunea și strategiile de resurse umane pe care le creează și implementează împreună cu echipa ei se concentrează pe atragerea, integrarea, instruirea și dezvoltarea oamenilor minunați care contribuie zilnic la îndeplinirea obiectivelor de business ale companiei. Tatiana coordonează proiecte complexe de achiziție de talente la nivel global, onboarding, motivare și retenție, managementul performanței, dezvoltare și wellbeing, diversitate și incluziune, brand de angajator.

 Pe lângă baza educațională în psihologie și resurse umane, obținută prin absolvirea Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași si a Masteratului în Managementul Resurselor Umane din cadrul Facultății Politehnica din București, Tatiana are pregătire și în marketing, vânzări, dezvoltare de produs, micro și macroeconomie, managementul riscului și strategie, ca urmare a absolvirii programului de Executive Master în Administrarea Afacerilor la Kenesaw State University în parteneriat cu ASEBUSS România.  


Revista CARIERE, no. 288 Revista CARIERE, no. 288 CITESTE