Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Citește-te acum

Yolanda Cretescu

Yolanda Crețescu

Psiholog clinician, psihoterapeut adlerian, președintele Asociației Happy Minds, fondatoarea depreHUB.

Cu peste 15 ani de experiență în domeniu,Psih. Yolanda Crețescu a pus bazele programului Happy Minds, un concept unic în România, care are la bază abordarea copilului la 360 de grade, folosind educația ca instrument de intervenție psihologică.

 În practica de la cabinetul privat de psihoterapie, Psih. Yolanda Crețescu a experimentat o paletă largă de activități, atât în domeniul psihologiei clinice, consilierii psihoterapeutice pentru adult, copil, cuplu, familie, cât și în domeniul corporate (analiză de climat organizațional, diagnoză organizațională, selecție și evaluare de personal).

De asemenea, sub cupola Asociației Happy Minds, Psih. Yolanda Crețescu a inițiat și susținut de-a lungul timpului proiecte precum “Carava Happy Minds” (integrarea copiilor cu părinți plecați în străinătate), “Educație prin egalitate” (dezvoltarea eficientă a copilului în raport cu școala și mediul familial), “Educație pentru viață” (evaluare vocațională), “Programul 360 grade P2P” (identificarea potențialului și a resurselor individuale în spațiul organizațional) și “depreHUB” (primul hub antidepresie din România).

 


Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 Revista CARIERE nr. 281 - Dec. 2022 CITESTE