HR Innovation Forum – ediţia a III-a

Despre

Traim intr-o era in care tehnologia este in continua schimbare si dezvoltare. Ritmul digitalizării în HR este pe un trend ascendent, HR digital disruption este un fapt implinit.

Pentru asigurarea succesului, este obligatoriu ca fiecare organizatie in parte sa gandeasca si sa actioneze intr-un mod inovativ.

Leadershipul inovativ cuprinde sintetizarea diferitelor stiluri de conducere in organizatii pentru a-si influenta angajatii sa produca idei, produse, servicii si solutii cat mai creative.

Rolul principal in practicarea leadershipului inovativ sta in mainile liderului organizatiei.

Liderul inovativ se concentreaza pe crearea unui sistem sustenabil, care este pregatit sa raspunda tuturor nevoilor venite din partea consumatorului. Acesta construieste un sistem rezistent fata de ambiguitate, fiind mai putin interesat de rezultate financiare imediate, cat este interesat de gasirea unor oameni capabili de a implementa strategii inovatoare.

Organizațiile au nevoie – din ce în ce mai mult – de arhitecți de experiențe umane, pentru că astăzi succesul în business vine atunci când relațiile dintre clienți și companii, dar și dintre angajat și angajator sunt fundamentate pe experiențe pozitive, autentice și mutual benefice.

Evenimentul este dedicat:

HR Directors & HR Managers, OD Managers, Training Managers, Recruiting Managers, Talent Aquisiton Managers,  Comp&Ben Managers,  Directori generali, Directori de departament, Antreprenori


Keynote Speaker al conferinţei este  Matthew K. Cross

Interviu Matthew Cross

Scriitor titrat internaţional, speaker şi strateg de top de talie mondială, Matthew K. Cross este fondatorul și CEO al Leadership Alliance, o firmă de consultanță personalizată care lucrează cu organizațiile Fortune 100 și instituţii de elită, cum ar fi Universitatea Stanford.  Printre companiile cu care Matthew K. Cross a colaborat se numară: Bank of America, ING, BlackRock, Allianz, Merrill Lynch, UBS, Home Depot, Qlik.

Specialist al procesului Hoshin North Star, atlet și vizionar out of the box, Matthew oferă prin munca sa un ghidaj pentru leadership-ul, genialitatea, alinierea şi performanţa organizaţiilor, echipelor şi oamenilor.

Următoare carte a lui Cross „Cea mai de succes poveste de business niciodată spusă” este o carte dedicată învățării și aplicării principiului cheie de leadership şi sisteme care stă în spatele fiecărei organizații de succes de pe Pământ.

Cărţi publicate anterior: The Hoshin NorthStar Process- Set your priorities straight in 7 Steps; The Millionaire’s Map; Nature’s Secret Nutrient—Golden ratio biomimcry for PEAK health, performance & longevity; The Little Book of Romanian Wisdom; The Golden Ratio & Fibonacci Sequence.


 

Speakeri

Matthew K. Cross Matthew K. Cross

detalii aici

Madi Rădulescu Madi Rădulescu

detalii aici

Andrei Dunuță Andrei Dunuță

detalii aici

Aurelian Chitez Aurelian Chitez

detalii aici

Moderator: Daniela Palade Teodorescu Moderator: Daniela Palade Teodorescu

Redactor-şef Revista CARIERE

Locație

Hotel Caro - Bd. Barbu Vacarescu, nr. 164A, sector 2, Bucureşti

Înregistrare

Taxa de participare este 100 EUR + TVA/ persoana.

Mai multe detalii despre eveniment şi  înscriere la: Laura Gheboianu, telefon 0726.768.079 sau la E-mail: [email protected] 

Organizator

Parteneri

Partener anual

Parteneri media