6 teme de gândire în hamac
Dacă nu știi în ce direcție să o iei, Revista de Povestiri îți sare în ajutor cu șase teme de gândire:
1. Faci ce ține de tine să te înțelegi bine cu oamenii importanți din viața ta?
2. Ți-ar plăcea să citești mai mult? Să fii la curent cu ce se scrie acum?
3. De când n-ai mai scris frumos de mână?
4. Era o vreme când țineai jurnal și îți doreai să fii scriitor?
5. Îți plac filmele. Ai putea să gândești un scenariu de film?
6. Poezia. Ori e pentru tine, ori nu e.
Citește și Petrece vara cu folos și investește în tine
În funcție de beculețul care ți se aprinde, ai de unde alege:
1. Atelierul de comunicare – Înscrierile la atelier, care este coordonat de Magda Bunea, se fac până pe 20 iulie. Prin metoda coachingului de grup, vei afla că poți să primești feedback nu numai de la antrenor, ci și de la colegi.
2. Clubul de lectură Pop-up Stories Club – Înscrierile se fac tot până pe 20 iulie, iar studenții și elevii au acces gratuit. Cu ajutorul jurnaliștilor Laura Ștefănuț și Andrei Crăciun, discuțiile se vor concentra în jurul romanului „Cum să uiți o femeie”, de Dan Lungu.
3. Atelierul de caligrafie – Vei învață două stiluri de scriere cu penița lată: foundational hand și gothic. La ultima întâlnire, pentru o introducere interesantă într-ale caligrafiei moderne, se stropește cu colapenul și se folosesc tot felul de instrumente dubioase. Data limită până la care te poți înscrie este 25 iulie.
Citește și Cursuri gratuite intensive în domeniul IT&C şi internship plătit
4. Escapada de scriere creativă la Vama Veche – Dacă vrei să participi la acest atelier, trebuie să vii cu o povestire-n vârf de băț până pe 10 august. În funcție de cât de bună e, iar asta va decide Marius Chivu, vei fi acceptat sau nu.
5. Atelierul de scenaristică – Cecilia Ștefănescu și Igor Cobileanksi te provoacă la 24 de întâlniri la finalul cărora trebuie să ai gata un scenariu de lungmetraj. Înscrierile se fac până pe 20 august.
6. Atelierul de poezie – Este cel mai nou atelier ar Revistei de Povestiri, va fi ținut de Simona Popescu, iar înscrierile se fac până pe 10 septembrie.