Cine intră în luptă cu giganții din piața recrutărilor
Este vorba despre InRecruit, cel mai nou produs de pe piata software de gestionare – procese recrutare
SmartDreamers, platforma de joburi care a primit o investiție de 700.000 de euro în anul 2016, intră în lupta cu giganții din piața software de gestionare a proceselor recrutare. InRecruit fiind aplicația de gestionare a procesului de recrutare, a fost lansată în varianta beta acum un an și apoi a fost testată cu aproape 100 de companii.
Necesitatea unei soluții simple și moderne de gestionare a procesului de recrutare, timpul tot mai prețios pentru departamentele de HR și nevoia unor produse software cât mai competitive, au stat la baza dezvoltării acestui produs.
Simplifică în primul rând experiența candidaților
Potrivit declarațiilor SmartDreamers, până în prezent au fost investiți 150.000 de euro în dezvoltarea produsului. “Soluțiile de recrutare sunt în general învechite și rămase în urma tehnologiilor disponibile în țările vestice, iar asta ne-a impulsionat să lansăm InRecruit. Majoritatea companiilor gestionează procesul de recrutare în fișiere Excel și foldere. Vedem un potențial mare pentru piața de software recruitment în CEE” a declarat Adrian Cernat (foto), CEO SmartDreamers.
Unul dintre primii clienți din rândul multinaționalelor este Raiffeisen Bank România, care astăzi gestionează procesul de recrutare cu ajutorul InRecruit. “Am decis să utilizăm un produs modern care simplifică în primul rând experiența candidaților în interacțiunea cu pagina noastră de cariere. Eforturile noastre sunt concentrate către o experiență cât mai bună pentru candidați”, spune Andreea Moldovan, Recruitment Manager, Raiffeisen Bank.
În următoarele luni, compania a anunțat că va implementa software-ul în cadrul altor companii mari, dar vor oferi o variantă accesibilă tuturor firmelor, indiferent de dimensiunea acestora. SmartDreamers s-a dovedit deja un jucător activ pe piața recrutării din România și Ungaria. Lansată în anul 2014, platforma a reușit să atragă, de-a lungul celor doi ani, două runde de investiții de tip Business Angel și o investiție de la 3TS Capital Partners.