Bucătărie indiană la The Harbour
Pentru că s-au gândit să vă introducă într-o atmosferă autentic indiană, prin decoruri specifice acestei culturi, portul celor de la The Harbour se va transforma pentru seara zilei de 25 iulie în spaţiul “vedic” care vă va familiariza cu termeni precum “namaste”, “saree”, “bindi” sau “masala”.
Bucătăria indiană se identifică cu tot ce înseamnă condimente în diferite combinaţii, iar gustul picant este nelipsit din acest tip de Oriental Cuisine. Executive Chef, Krishna Bohat de la Red Angus Steakhouse va pregăti meniul serii, compus din preparate indiene ce vă vor delecta simţurile.
“Vor fi degustate vinuri de la producătorul Vinarte şi ne va ajuta să înţelegem mai bine numai o mică parte din cultura indiană”, spune Maria Pomohaci, Vicepreşedinte Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, organizatorul Festivalului Namaste India. Notează-ţi în calendar ziua de miercuri 25 iulie, de la ora 20:00 şi rezervă-ţi un loc la Seara Indiană.
The Harbour – Portul bunului gust!
Restaurantul The Harbour a apărut în urmă cu opt ani, într-un moment în care clienţii işi doreau altceva de la un restaurant decât ceea ce se oferise deja. Astfel, a fost creat un spaţiu cu un ambient aparte, un mic port culinar, în care mateloţii îţi servesc preparate specifice din diferite zone ale lumii.
Datorită unicităţii lui pe piaţa românească, a calităţii preparatelor şi a serviciilor, restaurantul The Harbour a câştigat într-un timp destul de scurt numeroşi clienţi care, în mare parte, au devenit clienţi ai casei şi care au ajutat restaurantul să câştige în notorietate, devenind la ora actuală un brand cunoscut şi puternic.
Pentru că le place ceea ce fac şi pentru că își doresc tot ceea ce este mai bun pentru clienţi, cei de la The Harbour sunt mereu în legătură cu ei prin intermediul unui chestionar pe care l-au numit sugestiv “ Jurnal de port”. În urma opiniilor exprimate în acest chestionar, și-au îmbogăţit meniul cu preparate noi, și-am mărit spaţiul de deservire – terasa acoperită, care, este foarte apreciată mai ales pe timpul verii, deoarece utilizează un sistem inovator de pulverizare apă, care, pe lângă beneficiul tehnic, îţi induce senzaţia unei călătorii pe mare.