Mâncare ca la mama acasă la Violeta Vitange Kichen
Dacă vă e dor de pâine proaspăt scoasă din cuptor, de gemurile și dulcețurile făcute din fructe proaspete, de prăjituri, checuri și cozonaci plini de nucă și ciocolată și de orezul cu lapte garnisit cu dulceață de zmeură, puteți găsi toate aceste bunătățuri la Violeta Vitange Kichen, din Capitală.
De aici nu lipsesc nici fructele de mare, salatele colorate ce strălucesc în suc de lămâie verde și ulei de măsline, caisele confiate strecurate printre feliile de friptură sau parmezanul din rizotto-uri și caneloni ori cremele de broccoli sau feliile de pere sau pepenele galben învelite în prosciutto.
Atâta vreme cât vorbim de ingrediente proaspete, gătite în cel mai natural și sănătos mod posibil, acestea pot proveni din orice colț al lumii și pot purta orice nume. “Este bucătăria mea cu arome din trecut în care bunica s-ar simți în largul ei, fără să aibă nevoie de vreun training care să o familiarizeze cu marile progrese tehnologice”, spune patroana localului.