Marea Finală METRO Chef are premii de peste 87.000 de lei
Valoarea totală a premiilor este de 87.500 lei, la care se adaugă vouchere de cumpărături, în valoare de 11.500 lei.
Echipele calificate în marea finală sunt: Cantina Eurest din Pitești, reprezentată de Pavel Mioară și Marcu George, Restaurant Casa Bunicii din Timișoara, reprezentat de Daniel Cheregi și Ernest Hajdo, Restaurant Belvedere din Brașov, reprezentat de Ioan Florescu și Paul Holhoș și Restaurant Bistro De l’Arte din Brașov, reprezentat de Grancea Marius și Oana Coantă.
Meniurile au fost evaluate de către un juriu format din specialiștii Centrului de Pregătire în Gastronomie METRO Cash & Carry România și de către cinci invitaţi speciali, printre care şi Chefi recunoscuți la nivel național și internațional, şi anume:
- Sylvain Clerbout – Executive Chef Eurest Rom SRL
- Nicolae Lică – Executive Chef J.W. Marriott București
- Claudia Romana Rista – specialist în domeniul culinar – „Rista de bucate”
- Georgiana Ilie – Food Editor Revista Good Food
- Andreea Miu – Marketing Director Revista Good Food
Specialişti METRO Cash & Carry România:
- Patrick Guibet – Executive Chef METRO Cash & Carry România;
- Silvia Ailincăi – Pastry Chef METRO Cash & Carry România;
În cadrul evenimentului organizat la Centrul de Pregătire în Gastronomie METRO România, toate echipele categoriei au beneficiat de sesiuni specializate de pregătire în domeniul culinar în cadrul cărora membrii juriului METRO Chef au pus accentul pe cele mai relevante tehnici și tendințe pentru categoria de catering/ food solutions.