Rolul bucatariei de la serviciu in motivarea angajatilor
Potrivit companiei americane Staples Advantage, furnizoare de produse si solutii pentru birou, 73% dintre angajatii chestionati in cadrul unui sondaj au afirmat ca o bucatarie bine utilata la birou i-ar face mai fericiti la locul de munca. De asemenea, 57% dintre respondenti au fost de parere ca existenta ustensilelor de bucatarie ar creste productivitatea angajatilor.
“Micile investitii in bucataria firmei pot duce la beneficii semnificative in orice loc de munca”, afirma Lisa Hamblet, vicepresedinte al Staples Advantage. “72% dintre angajati considera bucataria de la serviciu mai mult decat un simplu loc din care iti iei cafea. Pentru ei, bucataria reprezinta un loc de intalnire informal, dar si un spatiu in care isi incarca bateriile. Acest lucru reprezinta pentru angajator o oportunitate de a creste productivitatea angajatilor. Micile imbunatatiri“, spune ea.
Conform businessnewsdaily.com, aproape 80% dintre respondenti au spus ca pentru ei este important sa se ridice din cand in cand de la birou pentru a face mici pauze, astfel incat sa isi pastreze puterea de concentrare.